Ατομικές Συνεδρίες

Μέσα από την ατομική συνεδρία θα σε βοηθήσω να ανακαλύψεις και να απαλλαχτείς από τις περιοριστικές πεποιθήσεις που σε κρατούν πίσω από την επίτευξη του ύψιστου δυναμικού σου. 

Η μέχρι τώρα εμπειρία και η συναναστροφή με τους θεραπευόμενους, με οδήγησε στο να σου προτείνω κύκλους συνεδριών προκειμένου να χτιστεί σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας, ώστε να έχουμε θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα.

Τι είπαν για εμένα

 • Νίκος
  Το Theta Healing, για μένα, είναι μια ελπίδα για το πλανήτη και για τη ζωή κάθε ανθρώπου. Μέσα από την εμπειρία μου, από της συνεδρίες, έχω δει αισιοδοξία, χαρά, φως και πολλά άλλα που δε πίστευα ότι θα τα συναντούσα. Πιστεύω ότι το Theta Healing είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.
  Νίκος
 • Βούλα
  Κάποια στιγμή ο κάθε άνθρωπος φτάνει κάπου όπου κάτι μέσα του τον σπρώχνει σε αποφάσεις μικρές αλλά πολύ σημαντικές.Μετά από έναν χειμώνα -άνοιξη-καλοκαίρι με διάφορα ιατρικά θέματα δικά μου και μελών της οικογένειάς μου αποφάσισα να δοκιμάσω το ΤhetaHealing. Είχα ακούσει μερικά πράγματα αλλά δεν το έψαξα σε βάθος...απλά άκουσα το ένστικτό μου και την εμπιστοσύνη που έχω στη Ρούλα Και δεν με πρόδωσε. Εδώ και 1,5 χρόνο έχω δει μεγάλη βελτίωση σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Είναι απίστευτο πόσα εμπόδια μπορούμε και βάζουμε στον εαυτό μας(το ΕΓΩ μας δηλ). Χαίρομαι που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία να γνωρίσω τον εαυτό μου καλύτερα και μέσω του ΤhetaHealing να βρω λανθασμένες πεποιθήσεις που με εμποδίζουν να βρω τον σκοπό μου.
  Βούλα
 • Φρύνη
  Αυτό που με οδήγησε στο Thetahealing ήταν η ανάγκη μου για γρήγορες αλλαγές στη ζωή μου. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο κατανοώ την δημιουργία των πεποιθήσεων μου και το ότι δίνω την άδεια για οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμώ πραγματικά. Αφαιρώντας στρώματα πεποιθήσεων ανακαλύπτω πια πραγματικά είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου. Νοιώθω πολύ τυχερή που σ αυτό το ταξίδι συνεργάζομαι με μια θεραπεύτρια που με ωθεί να φτάσω τόσο βαθιά και να επιλύσω θέματα αρχέγονα που επηρέαζαν πολύ σημαντικά τη ζωή μου. Έχω αρχίσει να με αγαπώ βαθιά και πραγματικά. Η καθημερινότητα μου γίνεται μαγική! Λύσεις έρχονται τόσο φυσικά! Είμαι πολύ τυχερή που ανακάλυψα τη μέθοδο αυτή αλλά ακόμα πιο τυχερή που κάνω αυτό το ταξίδι μαζί σου! Νοιώθω υπέροχα για την επιλογή μου και περήφανη για τη θεραπεύτρια μου!
  Φρύνη