01-04-2023, 12:00
έως 02-04-2023, 14:00
 

"Μες το δικό σου παραμύθι ξαναβρές το

το ξεχασμένο μονοπάτι σου

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

01-04-2023, 12:00
έως 02-04-2023, 14:00
 

"Μες το δικό σου παραμύθι ξαναβρές το

το ξεχασμένο μονοπάτι σου

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

03-04-2023, 21:00
 

Το Σκάψιμο είναι η τεχνική που χρησιμοποιούμε στο ThetaHealing προκειμένου να αποκαλύψουμε τις θεμελιακές πεποιθήσεις οι οποίες κρατάνε το άτομο στο ίδιο σημείο στη ζωή του.

Είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο το οποίο σε βοηθάει να φτάσεις εύκολα και γρήγορα στη ρίζα του προβλήματος που σε απασχολεί όπως ασθένεια, φόβοι, δυσάρεστα συναισθήματα ή μοτίβα έλλειψης.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

07-04-2023, 16:00
έως 09-04-2023, 18:00
 

Θα ήθελες μέσα σε τρεις μέρες να σου ενσταλαχτούν πάνω από 1000 ενσταλάξεις;

Θα σε ενδιέφερε να μάθεις την εκπληκτική άσκηση “Στέλνοντας Αγάπη στο Μωρό στη Μήτρα”;

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

26-05-2023, 15:00
έως 28-05-2023, 18:00
 

Στις 26, 27 και 28 Μαΐου έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή ώστε να φέρεις στη ζωή σου την αλλαγή που επιθυμείς. 

Με το ThetaHealing Basic DNA αναλαμβάνεις δυναμική και δημιουργική δράση.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

23-06-2023, 10:00
 

Το σεμινάριο Διαισθητική Ανατομία είναι ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης που οδηγεί τους ThetaHealing® Practitioners μέσα στο σώμα, επιτρέποντάς τους να συναντήσουν διαισθητικά τα όργανα και τα συστήματα.

Θα ανακαλύψουμε τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις που είναι εγγενείς στο σώμα και μέσω της απελευθέρωσης της ενέργειας των συσσωρευμένων συναισθημάτων θα επέλθει η θεραπεία.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του

Theta Path

Δεν θα σας στείλουμε ποτέ ανεπιθύμητη αλληλογραφία ούτε θα μοιραστούμε με κανέναν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Δείτε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!