09-10-2023, 21:00
 

Η δύναμη της προσευχής είναι τεράστια.

Όταν όμως προσεύχονται πολλοί άνθρωποι μαζί τότε πραγματικά η δύναμη αυτή παίρνει τεράστιες διαστάσεις, γιγαντώνεται. 

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

09-10-2023, 21:00
 

Η δύναμη της προσευχής είναι τεράστια.

Όταν όμως προσεύχονται πολλοί άνθρωποι μαζί τότε πραγματικά η δύναμη αυτή παίρνει τεράστιες διαστάσεις, γιγαντώνεται. 

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

14-10-2023, 10:00
έως 15-10-2023, 18:00
 

Η Τεχνική ThetaHealing είναι γνωστή για την δυνατότητα να φτάνει στη ρίζα των προβλημάτων διότι οι Practitioners διδάσκονται μια απίστευτη τεχνική που ονομάζεται “σκάψιμο”.

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει επαρκώς όλους τους ThetaHealers σε αυτή τη σπουδαία τεχνική, για να δώσει τις σταθερές βάσεις και συμβουλές που χρειάζεσαι, ώστε να έχεις αυτοπεποίθηση διερευνώντας για τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις των θεραπευόμενων.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

21-10-2023, 10:00
έως 22-10-2023, 18:00
 

Μάθε να κατανοείς τη διαφορά μεταξύ της φωνής του Δημιουργού και του Εγώ σου.

Ποια είναι η αλήθεια και ποιος ο φόβος.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

28-10-2023, 10:00
έως 29-10-2023, 18:00
 

Αυτό το σεμινάριο προχωράει εις βάθος στην απελευθέρωση των πεποιθήσεων και φόβων γύρω από την εύρεση της συντροφικής ψυχής.

Είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς σε έναν σύντροφο και να προσελκύσεις αυτή την όμορφη ενέργεια χωρίς καν να την ψάξεις. Έλα να ανακαλύψουμε τι χρειάζεσαι ώστε να βρεις την αυτοπεποίθηση σου, τον ιδανικό σύντροφο ή απλά να ξανανάψεις την παλιά σπίθα.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

18-11-2023, 12:00
έως 19-11-2023, 18:00
 

Αν θέλεις λίγες στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας, αυτογνωσίας & συναισθηματικών ξεκαθαρισμάτων σε περιμένουμε στο διήμερο workshop που διοργανώνουμε στην Κύπρο στις 18-19/11.

Εκεί θα ξαναγνωριστείς με τον εαυτό σου και θα ξανασυνδεθείς με τη χαρά, την ευγνωμοσύνη, τη αφθονία. Θα απεμπλακείς από οτιδήποτε περιοριστικό μπαίνει αυτή τη στιγμή εμπόδιο στην ερωτική σου σχέση αλλά και στη ζωή σου γενικότερα. Θέλουμε να σε δούμε να ανθίζεις ξανά και να βρίσκεις τα κίνητρά σου. Θα μάθεις πολλά πράγματα που αφορούν τους άντρες, τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τον εαυτό σου. Θα είσαι ανάμεσα σε κορίτσια τα οποία έχουν ίδιους στόχους και προβληματισμούς με εσένα και αυτό θα είναι μια υπέροχη εμπειρία. Δες το σαν μίνι διακοπές με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν να πας ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Δώσε άλλα χρώματα στον φετινό χειμώνα, πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Κάνε εγγραφή τώρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του

Theta Path

Δεν θα σας στείλουμε ποτέ ανεπιθύμητη αλληλογραφία ούτε θα μοιραστούμε με κανέναν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Δείτε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!