Έλα στην παρέα του
Theta Path!

Αν θέλεις να μάθεις τα νέα μας κάνε εγγραφή στο newsletter μας!

Δεν θα σου στείλουμε ποτέ ανεπιθύμητη αλληλογραφία ούτε θα μοιραστούμε με κανέναν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου.
Περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Το ενημερωτικό δελτίο είναι δωρεάν και το αποστέλλουμε 4-5 φορές κάθε μήνα. Είναι μη δεσμευτικό και μπορείς πάντα να καταργήσεις την εγγραφή σου.

Θα έχεις την ευκαιρία να ενημερώνεσαι για τις τρέχουσες εκδηλώσεις, σεμινάρια, τα νέα , καθώς επίσης να λαμβάνεις δημιουργικό υλικό έμπνευσης και χρήσιμες συμβουλές.

Εκδηλώσεις

23-09-2023, 12:00
έως 24-09-2023, 13:00
 

Θα σου άρεσε να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη;
Σε ένα φιλόξενο μέρος στο βουνό με θέα την θάλασσα, παρέα με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν και μπορείς να επικοινωνήσεις;

Σε προσκαλώ στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου στο κτήμα Νοόσφαιρα για ένα workshop που απευθύνεται μόνο σε ThetaHealers. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ή να ξανασυναντήσεις ανθρώπους ξεχωριστούς, να κάνετε απλές ασκήσεις (επίπεδο Basic) μέσα από την τεχνική ThetaHealing και φυσικά Διαλογισμούς.

Read More

Κάνε εγγραφή τώρα!

Σεμινάρια

Theta Pather's News

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!