Κύματα Θήτα

Θήτα, το όγδοο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου που σχετίζεται με τον Θεό και την θεϊκή υπόσταση του ανθρώπου.

Τα εγκεφαλικά κύματα θήτα είναι η κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης κατά την διάρκεια της οποίας μπορούμε να έχουμε εύκολη, ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας και να αναπτύξουμε τις διαισθητικές μας ικανότητες.

Το 90% των πεποιθήσεων μας λειτουργούν μέσα από το υποσυνείδητό μας γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το υποσυνείδητο είναι ουσιαστικά αυτό που ελέγχει και διαμορφώνει τη ζωή μας.

Η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει πως όταν ο εγκέφαλος βρίσκεται σε κατάσταση «Θήτα», δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να υλοποιήσουμε όλα όσα επιθυμούμε και να αλλάξουμε την πραγματικότητα στιγμιαία.

Εργαζόμενοι στις εγκεφαλικές συχνότητες των κυμάτων Θήτα επιτυγχάνουμε:

 • Σταδιακή μείωση και πλήρη απελευθέρωση του άγχους
 • Αντιμετώπιση συναισθηματικών καταστάσεων όπως  φοβίες, έλλειψη αυτοπεποίθησης, εμμονές κλπ
 • Βαθιά φυσική χαλάρωση και διανοητική διαύγεια
 • Αύξηση της λεκτικής ικανότητας αλλά και του IQ  
 • Καλύτερο συγχρονισμό  των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου
 • Καλλιέργεια δημιουργικής σκέψης
 • Μείωση πόνου, αύξηση ευφορίας, τόνωση και απελευθέρωση ενδορφινών  
 • Βελτίωση των σχέσεων με τους ανθρώπους (ερωτικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, φιλικές)
 • Έλξη οικονομικής ευημερίας, διαχείριση χρημάτων
 • Υποστήριξη στον επαγγελματικό τομέα  (επίτευξη στόχων, συνεργασία με συναδέλφους, δημιουργία νέας επιχείρησης)
 • Απαλλαγή από εξαρτήσεις όπως κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικές ουσίες κλπ
 • Βελτίωση υγείας
 • Επίτευξη ιδανικού  σωματικού βάρους

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!