Μοιράσου τη δική σου εμπειρία

RG
USA

My experiences with Roula have lead me to feel more empowered in my life by allowing me to come to a greater understanding of my identity and the sources of my anxiety. These sessions have had invaluable effects...>

Βασιλική Α.
Εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου

Μου είχαν προτείνει το ThetaHealing στο παρελθόν και είχα διαβάσει γι'αυτό αλλά δεν περίμενα με τίποτα τέτοια επιτυχία.

Κατερίνα

Το ThetaHealing για μένα, πριν το γνωρίσω ακουγόταν κάπως παράξενο στα αυτιά μου. Κυρίως σαν ιδεολογία. Ένιωθα πως ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Μαρία Π.
Λευκωσία, Κύπρος

Πάντα αναζητούσα την εσωτερική μου ανάπτυξη και δουλεύοντας το υποσυνείδητο μου από το 2017, όμως η θεραπεία με το ThetaHealing σε βοηθά να βγουν όλα προς το φως και να θεραπεύσεις παλιές πληγές του παρελθόντος.

Ευαγγελία
Αθήνα, Αττική

Έμαθα για την Ευαγγελία όσα δεν κατάφερα με την ψυχοθεραπεία διάρκειας περίπου τριών χρόνων. Συνεχίζουμε μαζί την αναζήτηση και βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική ευθεία.

Ζέτα
Αθήνα, Αττική

Η εμπειρία είναι μοναδική καθώς σε κάθε συνεδρία ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα για τον εαυτό σου, πράγματα που ούτε κι εσύ ο ίδιος γνώριζες!!

Δέσποινα
Αθήνα

Με βοήθησες να ξανασυνδεθώ με αυτό που αγαπούσα. Με τον Θεό μου. Κάθε μέρα του μιλάω, δε νιώθω πλέον μόνη μου, είμαι και μαζί του.

ΙΩΑΝΝΗΣ
Αθήνα, Αττική
Θεραπεία με τη Ρούλα

Τα αποτελέσματα που βλέπω είναι μοναδικά και άμεσα... Είμαι Ευγνώμων!!!

Άντρια
Λευκωσία, Κύπρος

Το ThetaHealing φώτισε πτυχές του μυαλού και ξεδίψασε τη ψυχή που έψαχνε διακαώς να βρει το δρόμο που μέσω της εσωτερικής αναζήτησης οδηγεί στο μεγαλείο της πνευματικής απελευθέρωσης.

Anna Pavlina
Cyprus

Through our sessions I have seen my life and my reality transform to the one I desired. By changing my limiting beliefs, I have seen miracles happening.

Ellen
Switzerland
Just amazing!

She helps me to find me again

Βίκη
Θεσσαλονίκη

Νιώθω ότι με βοήθησες να ξαναβρώ τα θεμέλια μου και να θυμηθώ το ποιά είμαι και το πού πάω.Οι συνεδρίες ήταν απολαυστικές και αναμφίβολα, έχεις το χάρισμα της άσκησης γόνιμης συμβουλευτικής.

Aimilia
Limassol, Cyprus

I've learned how to get in touch with my self, my higher self and The Creator through Theta Healing and also start learning this amazing technique which is life transforming! I am grateful that Theta Path is now in my life!

Julia
Austria

Roula has a great way to uncover hidden beliefs. I never had more clarity about me and my subconscious. Her sessions are so soft and soothing.

Nikolas
Athens, Greece

Roula asks the right questions to lead me to very solid decisions. She has helped me to focus and prioritize.

Ελένη
Αθήνα, Αττική

Ανακούφιση· ελπίδα για κάτι καλύτερο· ανακωχή με τη ζωή.
Εγώ το ονόμασα "δεύτερη ευκαιρία".

Χριστίνα
Αθήνα, Αττική

Μέχρι να συζητήσω με τη Ρούλα για το ThetaHealing, πίστευα ότι οι ημικρανίες που με ταλαιπωρούσαν δεν θα με άφηναν ποτέ!

Ειρήνη Κ
Νάξος, Ελλάδα

Για μένα ήταν σαν να βρήκα απαντήσεις και νόημα σε όλα όσα με απασχολούσαν και με προβλημάτιζαν χρόνια. Με μία μόνο συνεδρία άρχισα να βλέπω διαφορά στην καθημερινότητά μου, στη σχέση μου με το παιδί μου, με το σύζυγό μου, με τους γονείς μου…

Ευγενία
Αθήνα, Αττική

Η εμπειρία μου με το ThetaHealing υπήρξε αποκαλυπτική. Μου έδωσε τη δυνατότητα να βιώσω με τις αισθήσεις μου έννοιες και θεωρίες που τις κατανοούσα μόνο διανοητικά.

Nicole
Switzerland

Working with Roula makes me feel and see who I am - vividly and literally, in colors.

Catherine
Switzerland

It was so liberating and clarifying, even after all the work that I have been doing in the past, that I can just speak in positive about it.

Herlinde
Germany

Roula made my heart sing from the very first moment.

Ειρήνη Χ
Χανιά, Κρήτη

Κάθε συνεδρία ThetaΗealing μοιάζει με ένα ωραίο εσωτερικό ταξίδι στο βάθος της ύπαρξής σου, εκεί που είναι όλα καταγεγραμμένα, εκεί που όλα υπάρχουν αλλά δεν μπορείς να τα κατανοήσεις και να τα φέρεις στην επιφάνεια.

Κυπρούλα
Λευκωσία, Κύπρος

Από την πρώτη συνάντηση ένιωσα αυτή την μοναδική ζεστασιά, κατανόηση κ αγάπη που με κέρδισε νοητικά κ ψυχικά.

Δέσποινα
Αθήνα, Αττική

Ναι, πιστεύω. Όχι μόνο στον Θεό, αλλά και τους ανθρώπους που αν τους προσκαλέσουμε με την καρδιά μας είναι εκεί την κατάλληλη στιγμή να μας χαρίσουν το δικό τους φως που θα μας φωτίσει.

Νίκος
Ηράκλειο, Κρήτη

Το ThetaHealing, για μένα, είναι μια ελπίδα για το πλανήτη και για τη ζωή κάθε ανθρώπου.

Αναστασία
Κατερίνη, Ελλάδα

Τα αποτελέσματα που βιώνω είναι γρήγορα και αποτελεσματικά. Μετατοπίζοντας με στο επόμενο βήμα κάθε φορά μέσα στην επιθυμία μου να μετουσιώνω το δυσλειτουργικό σε λειτουργικό.

Βούλα
Αθήνα, Αττική

Εδώ και 1,5 χρόνο έχω δει μεγάλη βελτίωση σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Είναι απίστευτο πόσα εμπόδια μπορούμε και βάζουμε στον εαυτό μας(το ΕΓΩ μας δηλ)

Στέφανη
Λεμεσός, Κύπρος

Έχω κάνει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι και αντιδρώ σε ορισμένα γεγονότα. Έχω ξεπεράσει περιοριστικές πεποιθήσεις οι οποίες με κρατούσαν πίσω για αρκετά χρόνια. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και είμαι πιο χαρούμενη.

Φρύνη
Αθήνα, Αττική

Αφαιρώντας στρώματα πεποιθήσεων ανακαλύπτω ποια πραγματικά είμαι και πως θέλω να προχωρήσω στη ζωή μου. Έχω αρχίσει να με αγαπώ βαθιά και πραγματικά. Η καθημερινότητα μου γίνεται μαγική! Λύσεις έρχονται τόσο φυσικά!

Βαρβάρα
Αθήνα, Αττική

Το ΤhetaΗealing ήταν ένας φάρος. Ένα βάλσαμο που επούλωσε τα τραύματά μου εκ βαθέων και έκανε σχεδόν αόρατες τις ουλές.

Νόη
Αθήνα, Αττική

Κάθε συνεδρία και μία αποκάλυψη, μία βουτιά στα άδυτα του εαυτού μου, ακόμα και σε γωνίες που μπορεί να είχα ξεχάσει ακόμα και η ίδια ή να αγνοούσα.

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!