Αγκαλιά με την Εσωτερική Γαλήνη

Πόσο πολύ αγαπάς τον εαυτό σου; Ψάχνεις να βρεις τρόπους φροντίδας του εαυτού σου που θα σε φέρουν σε εσωτερική ηρεμία; Έχουμε παρασυρθεί από το κύμα της προσφοράς και...

Πως να αναθεωρήσω την έννοια του χρήματος στο μυαλό μου

Τα οικονομικά σου βρίσκονται εκεί που θα ήθελες πραγματικά να είναι;  Αν όχι, παρόλο που εργάζεσαι σκληρά, αποταμιεύεις και μειώνεις συνεχώς τα έξοδα σου, τότε ίσως αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει. Τι σημαίνουν για σένα τα χρήματα;  Πολλοί άνθρωποι...

Υλοποίηση και ThetaHealing

Ποιους στόχους έχεις θέσει αυτή την περίοδο στη ζωή σου; Σε ποιο στάδιο της υλοποίησης τους βρίσκονται; Στο ThetaHealing® με τον όρο υλοποίηση εννοούμε ότι είναι δυνατό να δημιουργήσουμε...

Συντροφικότητα και ThetaHealing

Υπάρχουν στιγμές που αναζητάς και νοσταλγείς την πραγματική συντροφικότητα στη ζωή σου;  Τι σημαίνει για σένα συντροφικότητα; Tο κομμάτι της συντροφικότητας δεν είναι κάτι εύκολο. Είναι η ανάπτυξη μιας...

Στρες και ThetaHealing

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, το πιεστικό πρόγραμμα στην εργασία, τα οικονομικά και οι απαιτητικές υποχρεώσεις στην προσωπική ζωή προκαλούν στον άνθρωπο αρκετό στρες και άγχος. Το γεγονός ότι...

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!