Theta Healing
Certified Practitioner & Instructor

Αργυρούλα Αργυρακάκη

Γεννήθηκα και σπούδασα στην Αθήνα.

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν ​στη Μαιευτική και από το 2002 εργάζομαι σαν μαία.

Το επάγγελμα της μαίας μου έχει προσφέρει πολύτιμες στιγμές, μεγάλες εμπειρίες αλλά και πολύ άγχος!

“Αυτό το άγχος έγινε ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου!”

Διότι είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλώσω κάποια στιγμή ένα σωματικό σύμπτωμα το οποίο με οδήγησε ​στο να εξερευνήσω την αιτία που το προκάλεσε και να στραφώ προς τις εναλλακτικές θεραπείες.

Τότε ανακάλυψα πως η ψυχολογία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία μας.

Γεννήθηκα και σπούδασα στην Αθήνα.

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν ​στη Μαιευτική και από το 2002 εργάζομαι σαν μαία.

Το επάγγελμα της μαίας μου έχει προσφέρει πολύτιμες στιγμές, μεγάλες εμπειρίες αλλά και πολύ άγχος!

Η ψυχολογία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία μας.

Συνειδητοποίησα πως ήμουν ένα αερόστατο που ήθελα να σηκωθώ ψηλά αλλά δεν ήξερα πως να ρίξω τα βαρίδια.

Έτσι μπήκα στο​ν μαγικό κόσμο του Theta Healing® που με βοήθησε να δω καθαρά τις αιτίες των θεμάτων που αντιμετώπιζα με αποτέλεσμα να ανακτήσω την ψυχική μου υγεία, να ξαναβρώ τη χαρά και τη γαλήνη και  να εξελιχθώ σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Τα αποτελέσματα στην προσωπική μου ζωή,  δημιούργησαν την  επιθυμία  να εφαρμόσω και να μοιραστώ αυτό το σπουδαίο εργαλείο με όλους τους ανθρώπους αλλά και τις επίτοκες, τις λεχωίδες και τα μωρά τους.

Το 2015  λαμβάνω την  πιστοποίηση ως ThetaΗealing Practitioner & Instructor. Από τότε μέσα από ατομικές συνεδρίες αλλά και σεμινάρια, υλοποιώ το όραμά μου να  βοηθώ τους άλλους να βρουν νόημα και ευτυχία στη ζωή τους. ​Παράλληλα συνεχίζω τις εκπαιδεύσεις και σε προσωπικό επίπεδο γιατί πιστεύω ότι η γνώση είναι η μεγαλύτερη δύναμη που διαθέτει ο άνθρωπος.

Το 2018 γεννήθηκε το Theta Path!  Το ονόμασα Theta Path γιατί αν εξερευνήσουμε τα μονοπάτια του πνεύματος, του νου, της ψυχής αλλά και του σώματος μέσω των ​εγκεφαλικών κυμάτων «Θήτα» φτάνουμε στην αληθινή αυτογνωσία και ολοκλήρωση!

Σε προσκαλώ να συν – ταξιδέψουμε για να φτιάξουμε ένα λαμπερό, όμορφο, χαρούμενο κόσμο !

Με αγάπη,

Αργυρούλα

Testimonials

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!