01-12-2023, 15:00
 

Θα σου άρεσε να μάθεις μέσα σε τρεις μέρες πώς να “ξυπνήσεις” τις διαισθητικές σου ικανότητες;

Πώς να ανακαλύπτεις και να αλλάζεις με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο πεποιθήσεις που σου προξενούν μπλοκαρίσματα, άγχος και θλίψη στην καθημερινότητα.

Στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να φέρεις στη ζωή σου την αλλαγή που επιθυμείς. 

Με το ThetaHealing Basic DNA αναλαμβάνεις δυναμική δράση. Σε αυτό το σεμινάριο θα απελευθερώσουμε συχνούς περιοριστικούς προγραμματισμούς σχετικούς με την αυτοαγάπη, αυταξία, την προσέλκυση του ιδανικού συντρόφου και την αφθονία.

Διάβασε περισσότερα για το περιεχόμενο του σεμιναρίου εδώ …

Το ThetaΗealing® απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. Δεν απαιτούνται προϋποθέσεις για να παρακολουθήσεις αυτό το σεμινάριο παρά μόνο να λάβεις την απόφαση να μεταμορφώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου.

Το σεμινάριο Βασικό DNA είναι το πρώτο σεμινάριο που σε πιστοποιεί ως ThetaHealing® Practitioner από τη Vianna Stibal και το ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK).

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 15:00 – 22:00

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 10:00 – 18:00 

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 10:00 – 18:00

Online μέσω Zoom

Εκπαιδεύτρια: Ρούλα Αργυρακάκη
ThetaHealing® Master & Certificate of Science

Certified Online Instructor

Ποσό επένδυσης: 360€

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου αποκτάς πρόσβαση στο κλειστό Facebook group που είναι μόνο για ThetaPathers.

Δωρεάν  συμμετοχή στις μηνιαίες συναντήσεις των ThetaPathers, για εξάσκηση και διαλογισμό. Πραγματοποιούνται μέσω Zoom.

Αν κάνεις την εξόφληση μέχρι 12 Νοεμβρίου παίρνεις δώρο μια συνεδρία ThetaHealing.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Μήνυμα:

τα πεδία με το αστεράκι είναι υποχρεωτικά ( * )

Add me to your email list

Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου.

Τύποι εκδηλώσεων:

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του

Theta Path

Δεν θα σας στείλουμε ποτέ ανεπιθύμητη αλληλογραφία ούτε θα μοιραστούμε με κανέναν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Δείτε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!