Βαθύ Σκάψιμο – Dig Deeper

20-04-2024, 10:00
έως 21-04-2024, 18:00
 

Η Τεχνική ThetaHealing είναι γνωστή για την δυνατότητα να φτάνει στη ρίζα των προβλημάτων διότι οι Practitioners διδάσκονται μια απίστευτη τεχνική που ονομάζεται “σκάψιμο”.

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει επαρκώς όλους τους ThetaHealers σε αυτή τη σπουδαία τεχνική, για να δώσει τις σταθερές βάσεις και συμβουλές που χρειάζεσαι, ώστε να έχεις αυτοπεποίθηση διερευνώντας για τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις των θεραπευόμενων.

Αν δεν μπορέσεις να αναγνωρίσεις με επιτυχία την ρίζα και την προέλευση του προβλήματος, δεν θα ξέρεις ποιες πεποιθήσεις πρέπει να αλλάξεις.

Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι αλλαγές που κάνεις ίσως να είναι μόνο προσωρινές και οι μη εξαλειμμένες αρνητικές πεποιθήσεις είναι εμπόδια στην αληθινή θεραπεία.

Αυτή η προσέγγιση αφηγηματικού στυλ μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε άνετα τις αόριστες και βαθιές υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις που μπορούν να μας εμποδίζουν.

Στη συνέχεια, η τεχνική ThetaHealing χρησιμοποιεί ανιδιοτελή αγάπη και εργασία με τις πεποιθήσεις και τα συναισθήματα για να τις εξαλείψει.

Αυτό το σεμινάριο θα σου δώσει τη δυνατότητα να βοηθήσεις τους θεραπευόμενους να κατανοήσουν τις δικές τους συμπεριφορές και ζωές, και στη συνέχεια αφού τους οδηγήσεις σε θεραπευτικές αλλαγές θα είσαι σε θέση κατά την ολοκλήρωση της συνεδρίας να νιώθεις ισορροπία και ελαφρότητα.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Dig Deeper, θα έχεις άριστη γνώση και εμπειρία για να συνεχίσεις να κάνεις εργασία με τις πεποιθήσεις στον εαυτό σου και σε άλλους.

Θα γνωρίζεις όλες τις τεχνικές για να απελευθερώσεις και να αποκαλύψεις τις κρυφές πεποιθήσεις κάτω από τις οποίες λειτουργούμε.

Υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Ρούλα Αργυρακάκη, θα έχεις αρκετό χρόνο πρακτικής σε αυτή την τάξη.

Στο σεμινάριο

  • Θα εστιάσουμε στους 8 διαφορετικούς τρόπους σκαψίματος. 
  • Θα εξαλείψουμε τυχόν φόβους ή περιοριστικές πεποιθήσεις για το σκάψιμο 
  • Θα μάθεις πως να υποστηρίζεις τον θεραπευόμενο χωρίς να εμπλέκεσαι στο δράμα του
  • Θα αντιληφθείς πόσο σημαντικό είναι να αφήνεις στην άκρη το Εγώ και τις προσωπικές σου απόψεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας
  • Θα αποκτήσεις εμπειρία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις εμπόδια που ίσως να νιώθεις όταν εργάζεσαι πάνω στον εαυτό σου και τους άλλους
  • Θα διδαχθείς πως να καθοδηγήσεις  τον θεραπευόμενο ώστε να αντιληφθεί τι έχει αλλάξει στη συνεδρία 

Το μυστικό για μία επιτυχημένη θεραπεία είναι η διαδικασία του σκαψίματος. Μετά από αυτές τις 2 μέρες η εμπιστοσύνη σου στην ικανότητα να σκάβεις θα αυξηθεί. 

Προαπαιτούμενα: Basic DNAAdvanced DNA

Θα σου δοθεί το εγχειρίδιο “ThetaHealing Dig Deeper Practitioners”.

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα λάβεις το Πιστοποιητικό Θεραπευτή ThetaHealing® από τη Vianna Stibal και το ThetaHealing Institute of Knowledge® (THInK)

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ημέρες

Σάββατο 20 Απριλίου 2024 10:00 – 18:00
Κυριακή 21 Απριλίου 2024 10:00 – 18:00

Online μέσω Zoom

Ποσό επένδυσης: 300€

Κόστος επανάληψης: 150€

Εκπαιδεύτρια: Ρούλα Αργυρακάκη
ThetaHealing® Master & Certificate of Science 

Certified Online Instructor

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Μήνυμα:

τα πεδία με το αστεράκι είναι υποχρεωτικά ( * )

Add me to your email list

Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου.

Τύποι εκδηλώσεων:

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του

Theta Path

Δεν θα σας στείλουμε ποτέ ανεπιθύμητη αλληλογραφία ούτε θα μοιραστούμε με κανέναν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Δείτε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!