Συγχαρητήρια

για την απόφαση σου να συμμετάσχεις στο σεμινάριο Βασικό DNA. Είμαι ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι θα περάσω χρόνο μαζί σου και θα παρακολουθήσω την μεταμόρφωση σου.

Το ThetaHealing Basic DNΑ δίνει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ξεκινήσει η αλλαγή εκ των έσω, όπως με το να απαλλαχθείς από παλιά αρνητικά μοτίβα και προγράμματα ώστε να αρχίσεις να παίρνεις τον έλεγχο της ζωής σου και να δημιουργήσεις τη δική σου πραγματικότητα.

Η επένδυση για το σεμινάριο Βασικό, είναι 360€ και η εξόφληση μπορεί να γίνει :

Με κάρτα

ή στο λογαριασμό

ALPHA BANK IBAN: GR75 0140 4380 4380 0210 1056 011
SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Beneficiary: ARGYROULA ARGYRAKAKI / ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΑΚΑΚΗ

ή μέσω Revolut +306932069092

ή μέσω IRIS +306932069092

ή αν διαμένεις στην Αθήνα, δια ζώσης

Κατόπιν, θα σου αποσταλεί το εκπαιδευτικό υλικό (το βιβλίο “ThetaHealing® – Η Πρωτοποριακή Ενεργειακή Μέθοδος Θεραπείας” και το επίσημο εγχειρίδιο στα ελληνικά) στη διεύθυνση που θα μας υποδείξεις.

Πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα λάβεις τους κωδικούς συμμετοχής στην πλατφόρμα του Zoom όπου θα συναντηθούμε.

Ανυπομονώ να ανταμώσουμε.

Ρούλα Αργυρακάκη
ThetaHealing® Master & Certificate of Science

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!