Η τεχνική ThetaHealing®

Τι είναι η τεχνική ThetaHealing®;

 Η τεχνική διαλογισμού ThetaHealing δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της πορείας ώστε να ξαναβρεί την υγεία της. Το αρχικό βιβλίο της περιγράφει το προσωπικό της θεραπευτικό ταξίδι και τη σύνδεσή της με τον Δημιουργό χρησιμοποιώντας την δική της τεχνική διαλογισμού.

 Η τεχνική ThetaHealing είναι μια τεχνική διαλογισμού που χρησιμοποιεί μια πνευματική φιλοσοφία με σκοπό τη βελτίωση νου, σώματος και πνεύματος, καθώς προσεγγίζουμε τον Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν. Είναι μια εστιασμένη προσευχή στον Δημιουργό και επιτρέπει να εκπαιδεύσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας ώστε να απαλείψετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσετε τη ζωή με θετικές σκέψεις, αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνουμε. Μέσω του διαλογισμού και της προσευχής, η τεχνική ThetaHealing  δημιουργεί έναν θετικό τρόπο ζωής.

Η τεχνική ThetaHealing διδάσκεται πάντοτε ότι χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη συμβατική ιατρική. Διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσει κάποιο άτομο τη δική του φυσική διαίσθηση, βασιζόμενο στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν να κάνει την πραγματική «δουλειά». Πιστεύουμε ότι με εστιασμένη προσευχή χρησιμοποιώντας “Θήτα” και “Δέλτα” εγκεφαλικά κύματα (ενσωματώνοντας τη φυσική και την κβαντική φυσική), μπορείτε πράγματι να παρατηρήσετε τον Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία. Έχουμε μάθει ότι μέσω της τεχνικής ThetaHealing οι διαισθητικές ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιφέρουν στιγμιαίες αλλαγές και σωματική και συναισθηματική ευεξία.

 Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνική ThetaHealing, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.thetahealing.com  

Το Theta Healing είναι μια ενεργειακή μέθοδος διερεύνησης και αλλαγής των πεποιθήσεων του ανθρώπου, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ζωής του και την επίτευξη της ευημερίας και της ευτυχίας του.

Τη μέθοδο αυτή θεμελίωσε η πασίγνωστη πλέον Vianna Stibal, η οποία κατάφερε πράγματα που αρχικά φαίνονταν ακατόρθωτα: αφενός θεράπευσε τον εαυτό της από τον καρκίνο και αφετέρου ξεπέρασε τα ψυχικά τραύματα που είχαν αφήσει οι βαθιά κακοποιητικές σχέσεις του παρελθόντος της. Έκτοτε ευημερεί και έχει αφιερώσει τη ζωή και τη σταδιοδρομία της στη διάδοση της γνώσης αυτής, η οποία πλέον είναι ολοκληρωμένη μέθοδος που εφαρμόζεται και διδάσκεται. 

Η ονομασία Theta Healing προκύπτει από τα γνωστά σε όλους μας κύματα Θήτα, τα οποία προσεγγίζουμε όταν  ο εγκέφαλός μας είναι σε  βαθιά χαλάρωση.
Σε κύματα Θήτα μπαίνει ο θεραπευτής ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο μικρό διαλογισμό στην έναρξη της θεραπείας.
Στη συνέχεια και με τη βοήθεια απλών ερωτήσεων ο θεραπευόμενος οδηγείται στη συνειδητοποίηση και επεξεργασία βαθύτερων πεποιθήσεών του, τις οποίες, εάν κρίνει ότι δεν τον εξυπηρετούν, μπορεί να αλλάξει με τη συνδρομή του θεραπευτή.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεραπευτής δεν έχει δυνατότητα να παρέμβει ποτέ χωρίς τη ρητή συναίνεση του θεραπευόμενου.

Αυτό που διαφοροποιεί το Theta Healing από τις υπόλοιπες ενεργειακές μεθόδους είναι η απλότητα στην εφαρμογή και η αποτελεσματικότητά της.
Οι ερωταποκρίσεις μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου είναι γρήγορες και πηγαίνουν κατευθείαν στο βάθος του υπό εξέταση θέματος, έτσι ώστε συχνά ο θεραπευόμενος παρατηρεί άλματα προόδου, ακόμα και μετά από μία απλή συνεδρία!

Η μέθοδος είναι εξίσου αποτελεσματική και εξ αποστάσεως, πχ. μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, με όλα τα πολλαπλά οφέλη που αυτό συνεπάγεται για τον θεραπευόμενο.

Το Theta Healing έχει και μια σειρά από άλλες δυνατότητες εφαρμογής με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα η επικοινωνία με οντότητες από άλλες διαστάσεις της ύπαρξης,  η ανάδειξη μελλοντικών πτυχών της ζωής, η επικοινωνία με το έμβρυο, η επικοινωνία με τα ζώα.

Ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να έχει καμία σχετική γνώση ή προετοιμασία.
Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν με την αλματώδη εξέλιξη του Theta Healing και με την ταχύτητα που αυτό εντάχθηκε στη ζωή τόσων ανθρώπων παγκοσμίως!

Τα τελευταία χρόνια είναι διαδεδομένο και στην Ελλάδα όπου εφαρμόζεται, διδάσκεται και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία που αξίζουν!