Τι είναι η τεχνική ThetaHealing®;

Η τεχνική διαλογισμού ThetaHealing® δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 κατά τη διάρκεια της προσωπικής της πορείας ώστε να ξαναβρεί την υγεία της. Το αρχικό βιβλίο της περιγράφει το προσωπικό της θεραπευτικό ταξίδι και τη σύνδεσή της με τον Δημιουργό χρησιμοποιώντας την δική της τεχνική διαλογισμού.

Η τεχνική ThetaHealing® είναι μια τεχνική διαλογισμού που χρησιμοποιεί μια πνευματική φιλοσοφία με σκοπό τη βελτίωση νου, σώματος και πνεύματος, καθώς προσεγγίζουμε τον Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν. Είναι μια εστιασμένη προσευχή στον Δημιουργό και επιτρέπει να εκπαιδεύσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας ώστε να απαλείψετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να ζήσετε τη ζωή με θετικές σκέψεις, αναπτύσσοντας αρετές σε όλα όσα κάνουμε.

Μέσω του διαλογισμού και της προσευχής, η τεχνική ThetaHealing® δημιουργεί έναν θετικό τρόπο ζωής.

Η τεχνική ThetaHealing® διδάσκεται πάντοτε ότι χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη συμβατική ιατρική. Διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσει κάποιο άτομο τη δική του φυσική διαίσθηση, βασιζόμενο στην ανιδιοτελή αγάπη του Δημιουργού Όλων Όσων Υπάρχουν να κάνει την πραγματική «δουλειά». 

Πιστεύουμε ότι με εστιασμένη προσευχή χρησιμοποιώντας “Θήτα” και “Δέλτα” εγκεφαλικά κύματα (ενσωματώνοντας τη φυσική και την κβαντική φυσική), μπορείτε πράγματι να παρατηρήσετε τον Δημιουργό Όλων Όσων Υπάρχουν να δημιουργεί στιγμιαία σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Έχουμε μάθει ότι μέσω της τεχνικής ThetaHealing® οι διαισθητικές ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιφέρουν στιγμιαίες αλλαγές και σωματική και συναισθηματική ευεξία.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τεχνική ThetaHealing®, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.thetahealing.com

ThetaHealing® and ThetaΗealer® are registered trade marks of THINK at www.thetahealing.com